Paramount private members club

Located atop the iconic Centre Point, twentytwentyone supplied furniture for this private members club with strong geometric forms to compliment the brutalist aesthetic of its setting.

Paramount private members club

Following London's history of exclusive and design-led private members clubs, the Paramount is a club located in an architectural landmark with one principal asset: the view.

Designed by Design Research Studio, the interior spaces were developed in line with the architecture of the existing building, exploring its brutalist aesthetic using geometric and structural forms.

The architectural detailing was complemented by specially sourced finishes, custom furniture and upholstery in order to offer a comfortable and stylish environment.

The space was intended to work both day and night, offering exclusive environments with views of London as a dramatic backdrop.

 

Client
Paramount

Designer
Design Research Studio

Photography
Mark Whitfield

Products used in this project

Recently Viewed

Close
Product Successfully Added To Your Wishlist
Loading